Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

1onip-2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 1ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Παιδικές φωνούλες και χαμόγελα πλημμύρισαν σήμερα Τρίτη 23-01-2018 τους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου. Οι μικροί μαθητές του 1ουΝηπιαγωγείου Πολυγύρου συνοδευόμενοι από την διευθύντρια του σχολείου τους, Θεανώ Βασιλειάδου, επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και ξεναγήθηκαν από το προσωπικό της στο παιδικό τμήμα.
Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον τρόπο ταξινόμησης και δανεισμού των βιβλίων, απόλαυσαν την αφήγηση παραμυθιών συμμετέχοντας σε σχετικές δράσεις και μέσα από παιχνίδια αναζήτησαν βιβλία στα ράφια.
Αγόρια και κορίτσια ευχαριστήθηκαν την επαφή τους με τα παιδικά βιβλία και υποσχέθηκαν να ξαναβρεθούν στο φιλόξενο περιβάλλον της Βιβλιοθήκης μαζί με τους γονείς τους και να δανειστούν βιβλία για διάβασμα στο σπίτι.
Η επίσκεψη αποτέλεσε πρωτοβουλία του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με σκοπό να τονώσει την αγάπη για το διάβασμα και το παιδικό βιβλίο.