Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

asfaltos

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Με καινούριο ασφάλτινο τάπητα επιστρώνονται οι κεντρικοί δρόμοι του Πολυγύρου στο πλαίσιο του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» (Άξονας Προτεραιότητας “07 – Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΚΜ” του Ε.Π. “Μακεδονία – Θράκη”).
Ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί δρόμοι στην περιοχή Λούκι, Αγίου Φανουρίου και Αγίου Χριστοφόρου ενώ από σήμερα αλλάζουν όψη και οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης, που παρουσίαζαν έντονα προβλήματα και καθημερινά δέχονται μεγάλο φόρτο της κυκλοφορίας. Πρόκειται για τις οδούς Πολυτεχνείου και Χαριλάου Τρικούπη ενώ την επόμενη εβδομάδα ανάλογες εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν επί της Ασκληπιού αλλά και επί της οδού Σιθωνίας (περιοχή Έξι Βρύσες – έξοδο πόλης).
Η Δημοτική αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των εργασιών και καλεί τους πολίτες να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων και να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους στα σημεία που θα γίνονται οι παρμβάσεις για την εξυπηρέτηση του έργου και της κυκλοφορίας.