Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

vio2019

ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΚΑΛΥΒΩΝ

Ολοκληρώνεται και παραδίδεται ο βιολογικός σταθμός του Πολυγύρου – Καλυβών σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Δήμαρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου. Παράλληλα κάνει γνωστό ότι είναι σε εξέλιξη η ολοκλήρωση των αποχετευτικών δικτύων και συνεχίζει: «Για την ιστορία θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα έργα είχαν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με τη πράξη «Έργα συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Πολυγύρου- Καλυβών Δήμου Πολυγύρου» με συνολικό προϋπολογισμό 27.000.000,00 ευρώ.
Πρόκειται για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε σχέση με τα πληθυσμιακά κριτήρια. Προβλέπεται δε με την ολοκλήρωση του έργου να ενταχθεί άμεσα και ο οικισμός Γερακινής.
Τέλος αναμένεται η έγκριση για τη χρηματοδότηση κατασκευής αντίστοιχου έργου για την περιοχή της Ολύνθου και ολοκληρώνεται η μελέτη για την κατασκευή αντίστοιχου έργου στη Μεταμόρφωση, όπως επίσης και η μελέτη για τη σύνδεση Βατοπεδίου κι Ψακουδίων με τον βιολογικό της Ορμύλιας που ήδη λειτουργεί.
Με την ολοκλήρωση των παραπάνω ο Νέος Δήμος Πολυγύρου, ως σύγχρονος πλέον Δήμος, δε θα χει τίποτα να ζηλέψει από άλλους σύγχρονούς του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Κύριο μέλημά μας η ποιότητα ζωής των πολιτών».