Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

egopoli-esipoli

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου αγκάλιασε στον φιλόξενο χώρο της τους μικρούς της φίλους την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 κατά την παρουσίαση του βιβλίου της Μυρσίνης Βιγγοπούλου «Από την Εγώπολη στην Εσύπολη» από τις εκδόσεις Άθως.

Η παρουσίαση έγινε υπό μορφή αφήγησης του παραμυθιού από τον βιβλιοθηκονόμο, Νικόλαο Πιτσιόρλα, ενώ τραγούδησε η χορωδία από τις Νεανικές Κατηχητικές Συνάξεις Ι. Ν Αγίου Νικολάου Πολυγύρου.
Η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, ευχαρίστησε του γονείς που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις, που στόχο έχουν να καλλιεργήσουν τη φιλαναγνωσία σημειώνοντας ότι η φιλοξενία Ελλήνων συγγραφέων και οι βιβλιοπαρουσιάσεις έχουν καταστεί πολιτιστικός θεσμός για την πόλη του Πολυγύρου. «Μέσα από όλες αυτές τις δράσεις, που θα συνεχιστούν ως τις αρχές του καλοκαιριού, ο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» αναδεικνύει το έργο των καταξιωμένων εκδοτικών οίκων και «συστήνει» στο αναγνωστικό κοινό νέους εκδότες και δημιουργούς από όλη την Ελλάδα.» εξήγησε. Τέλος ευχήθηκε στα παιδιά και στις οικογένειές τους Καλό Πάσχα.