Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

as-rxosoun-gia-ligo

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΟΛΥΝΘΟΥ

Τη μουσικοθεατρική παράσταση, αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ, «Ας ερχόσουν για λίγο», με τους Γιάννη Μπέζο, Τάνια Τρύπη, Ανδριάνα Μπάμπαλη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μέλη του ΚΑΠΗ Ολύνθου με πρωτοβουλία του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Τα μέλη του ΚΑΠΗ απόλαυσαν στο Ράδιο Σίτυ, στη Θεσσαλονίκη, την τρίωρη παράσταση, έφεραν στο μυαλό τους μνήμες μιας άλλης εποχή, σιγοτραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες «Ασ’ τα τα μαλλάκια σου», «Ο μήνας έχει εννιά», «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά» κλπ του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου.
Η πρόεδρος του Ν.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, τόνισε ότι οι δράσεις αυτές για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των ηλικιωμένων θα συνεχιστούν σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Πολυγύρου ενώ μέλημα της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, Αστέριου Ζωγράφου, αποτελεί η στήριξη της τρίτης ηλικίας σε κάθε τομέα. Σημείωσε τέλος ότι μέσω του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ιατρικού ελέγχου στους χώρους των ΚΑΠΗ, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα αναβαθμίζονται αισθητικά με ποικίλες παρεμβάσεις.