Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

agones-eidiko

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΜΕΑ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Στους Σχολικούς Αγώνες Αθλοπαιδείας Στίβου Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης μαθητών-μαθητριών ΑμεΑ Κεντρικής Μακεδονίας, που διεξήχθησαν στην Νάουσα, συμμετείχε το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015.
Οι επιδόσεις τους ήταν εξαιρετικές συμπεριλαμβανομένων και χρυσών μεταλλίων στο δρόμο 50 μέτρων και στη ρίψη μπαλάκι (200γρ.)
Οι μαθητές-αθλητές συνοδεύονταν από το διευθυντή του σχολείου, Σωτήρη Μπρουτζά, και τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, Στ. Μπέτα, Η. Σταμούλη, Ερ. Κομπατσιάρη, Ευθ. Αθανασίου, Σ. Κυριάκου, Μ. Σκόρδου και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, Α. Σαραγιώτη.
Ο Διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε θερμά για τη δωρεάν μεταφορά της ομάδας στη Νάουσα, τους ιδιοκτήτες και οδηγούς των ταξί, κυρίους Γ. Παπαστερίου Γ. Μπήντο, Χρ. Βουλγαράκη, την Πούλμαν Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με οδηγό τον κ. Σ. Σαβράμη καθώς επίσης και τον κ. Π. Αμπελίδη. Σημείωσε δε ότι: “Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετέχει πάντα σε δράσεις που προάγουν την ποιότητα ζωής των μαθητών και ευαισθητοποιούν το μαθητικό πληθυσμό έτσι ώστε να καταπολεμηθούν οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα και να προαχθεί η ισότιμη συμμετοχή των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή. Η προσπάθεια συνεχίζεται”.