Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

keno1

ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και συγκεκριμένα την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 8.00 μ.μ. με το έργο του Άκη Δήμου «Το κενό αυτοπροσώπως».

«Το κενό αυτοπροσώπως», η νέα ανατρεπτική κωμωδία του Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, με πρωταγωνιστές τους Δάνη Κατρανίδη και Παναγιώτα Βλαντή, μετά την επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έρχεται στον Πολύγυρο.

Ένα αθηναϊκό διαμέρισμα τον ιλαροτραγικό Αύγουστο του 2015. Μια διάσημη σχεδιάστρια μόδας που αποστρέφεται το μαύρο χρώμα. Ένας νευρωτικός -παραλίγο σκηνοθέτης- με ροπή στις αινιγματικές σχέσεις. Δίπλα τους, μια πρώην σύζυγος εκδότη εφημερίδας και δεξιοτέχνης του μουσακά κι ένας νεαρός με αδυναμία στις Ιταλίδες τραγουδίστριες της δεκαετίας του ’60.
Και μετά;
Ένα κλαμπ της Μαδρίτης την Πρωτοχρονιά του ’14. Μια θανατηφόρα γραβάτα δεμένη στο λαιμό ενός άτυχου άντρα και μια άλλη, λυμένη για το χατίρι μιας γυναίκας. Ένας καναπές στα σκουπίδια κι ένας δεύτερος στα σαλόνι. Ένα ιατρικό ανακοινωθέν που καθυστερεί, ένα δείπνο με τηγανητά χέλια, η ανάμνηση ενός πυρπολημένου τροχόσπιτου στη Σαρωνίδα και οι συνέπειες της βραδιάς των εκλογών του ’93…
Και μετά…;

Συντελεστές:
Κείμενο: Άκης Δήμου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Σκηνικά – Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Μουσική: Φάνης Ζαχόπουλος
Φωτογραφίες & Video: Κωνσταντίνος Ρήγος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Άγγελος Παναγόπουλος

Παίζουν: Δάνης Κατρανίδης, Παναγιώτα Βλαντή, Ειρήνη Σταματίου, Διονύσης Χριστόπουλος

Μια παραγωγή του Θεάτρου ΠΟΛΗ

Προπώληση: Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου στο ισόγειο του Δημαρχείου. (23710-21420)
Τιμές εισιτηρίων: 13 € (Γενική είσοδος)
10 € (ΟΓΑ με επίδειξη δελτίου θεαμάτων – ΑΜΕΑ – Σύλλογοι άνω 15 ατόμων – Άνεργοι – Φοιτητικό)